Konyhabútor, étkező garnitúra

Klasszikus konyhabútor

Hazánkban csak kevesen foglalkoznak klasszikus konyhabútor és étkező garnitúra készítésével. Kollégáink a klasszikus konyhabútor gyártás minden csínját-bínját maximálisan ismerik, otthonosan mozognak a különböző stíluselemek között is, és ízléssel hangolják össze a régit az újjal!

Cégünk széles konyhabútor és étkező garnitúra választékkal várja a kedves vásárlókat. Az egyedi tervezésnek és kivitelezésnek köszönhetően lehetőség van az alapanyagok egyedi kiválasztására. Így személyre szabható a kiválasztott bútor stílusa, megjelenése és nem utolsó sorban az ára is. Költségérzékenyebb megrendelőink részére alapanyagként a sokféle színben választható laminált bútorlapot ajánljuk. A magasbb árkaegóriájú konyhabútor és étkező garnitúra alapanyaga mdf lap, nemesfa-furnér, tömörfa lap lehet.

A minőségi alapanyag felhasználásával és személyre szabott kialakítással készült konyhabútor és étkező garnitúra praktikus tárlóhelyekkel és exkluzív részletekkel rendelkezik.

Annak ellenére, hogy bútoraink külső megjelenésükben "régies" hatást keltenek, felszereltségben és praktikumban a legújabb konyhatechnológiai fejlesztéseket és technikákat tartalmazzák.

Minimál konyhabútor

Napjainkban egyre jobban terjed egy új irányvonal a konyhabútor gyártásban: a minimál. Ez a minimál stílus, megosztja az embereket, egyesek szeretik mások nem. A minimál konyhabútor jellemzői a díszítésmentesség, a teljesen puritán formavilág. Minimál konyhák sokszor egy színre festve, esetleg ún. furnérozott ajtófrontok felhasználásával, alumínium keretes ajtókkal készülhetnek. Jellemző még 4-6 cm-es vastag munkalap vastagság.

Minimál konyhabútor szépségét sokan vitatják, viszont a fiatalok körében nagy népszerűségnek örvend. Jellemzőek a homogén színek, a furnérozott verzióknál egzotikus fafajokat (pl.: zebrano vagy a wenge) alkalmazunk.

Alapanyag

korpusz

 • laminált forgácslap
 • furnélozott forgácslap
 • mdf
 • tömörfa

munkalap

 • dekorit lemez
 • tömörfa
 • gránit, márvány
 • műkő

ajtófront

 • laminált forgácslap
 • vákuumfóliázott mdf
 • furnérozott lap
 • tömörfa

üveg alkatrész

 • Ólomüveg
 • savmart üveg
 • edzett üveg
 • üveg

Természetesen segítséget nyújtunk a beépített háztartási gépek, és egyedi kiegészítők kiválasztásában is.

Egyedi konyhabútor gyártás előnye, hogy szinte minden megoldás kivitelezhető!

Az egyszerűbb és bonyolultabb megoldásokat, sok, egyénre szabott, praktikus megoldásokkal tudjuk tarkítani. Egy jó konyha legyen szép és mindenekelőtt használható, ami tükrözi a használója személyes ízlését.

Kevés cég foglalkozik egyedi klasszikus festett - antikolt ajtófront gyártásával. Ezek az ajtófrontok 6 réteggel festettek, illetve lakozottak a kívánt hatást elérendő. Lehetnek erőteljesebben és lágyabban antikolva egyaránt, a megrendelő kívánalmai szerint. A klasszikus konyha teljesíti az összes elvárást, amit régies stílusban prezentál.

Ezek a klasszikus, illetve régies konyhabútorok a közép - felső kategóriába tartoznak. Ezeket a bútor tipusokat kézműves keretek közt, gyakran nagyon sok kézi munkával állítjuk elő, és a klasszikus konyhabútor látszó részei is általában vagy tömörfa, vagy festett - antikolt kivitelezésűek.

Megfelelő hatás kialakítása komoly időráfordítást igényel a szakember részéről, és csak kevés mai szakember/cég olyan képzett szakmailag, hogy ezt bele is tegye a munkáiba, inkább az a jellemző, hogy helyette több konyhabútor elkészítését vállalják egyszerűbb kivitelezéssel, mert "ezeket össze lehet szórni"! Természetesen egy nívós, tervezett konyha elkészítéséhez felhasznált élőmunka szükségletet nem lehet egy lapon említeni az ún. lógatós konyhákkal, amikor is egymás mellé rakjuk az elemeket és fölé is, belógatunk néhányat. klasszikus konyháknál ez több munkanapot vesz igénybe, mert nem elég papírra leskiccelni egy konyhát, ennek a valóságban is működnie kell, és tükröznie kell azt a harmóniát és eleganciát amit a klasszikus konyha áraszt.

Természetes fából készült tömörfa ajtófront

 

Felméréseink szerint a vásárlók döntő többsége tömörfa ajtót szeretne konyhabútorára. Ez tényleg szép és nemes kinézetet kölcsönöz a konyhánknak és ez a természetesség lágyan kisugárzik mindennapjainkra. Néhány dolgot azonban nem árt, ha tudunk a fából készült konyhabútor elemekről:"Élnek": tehát a fa, miután már kivágták, azután is mozog. Másik fontos dolog, hogy a fa öregszik, tehát a napfény és az oxigén hatására oxidálódik, egyszerűen elkezd sötétedni-barnulni. Ezt a tulajdonságát küszöböljük ki a fa felületkezelésével

A legideálisabb már a tervezési fázisban (házépítés) bekapcsolódni, akkor, amikor még a falak, a nyílászárók és a víz, gáz, elektromos kiállások tetszés szerint variálhatóak. Stúdiónk ezt a minőségi tervezést térítés ellenében végzi. Itt még mindig lehetősége van a megrendelőnek, hogy "megálljon" és elvigye a terveket, más céget bízzon meg a kivitelezéssel, de ekkor már műszakilag teljes és működőképes tervei vannak, melyek sok kellemetlenségtől mentensítik.