Elérhetőségek:

Cím:
5100 Jászberény
Puskin sétány 14.
Telefon:
+36 30 383-7758
+36 20 368-7822
Fax:
+36 57 401-441
E-mail:
info@classic-design.hu

Térkép:


Nagyobb térképre váltás

Bemutatkozás

Mai korunkban az emberi környezet átalakítása iránt egyre többen érdeklődnek.

A bútorok korunk társadalmának igényeit elégítik ki. Nap mint nap újra és újra megihleti a belsőépítészeket, hogy egyre tetszetősebb berendezési tárgyakat tervezzenek otthonainkban. Mi ezeket a termékeket készítjük el Önnek igényes kézműves munka és a legmodernebb technológia felhasználásával, hogy a végeredmény precíz, pontos, ugyanakkor egyedi is legyen! Cégünk igényes bútorminőségű beltéri ajtók, illetve exkluzív szép lépcsők gyártásával foglalkozik. A megfelelő lépcső, ajtó kiválasztása hosszútávra határozza meg lakása stílusát. Színében, megjelenésében illeszkednie kell a ház belső arculatához. Nap mint nap használjuk, kapcsolatba kerülünk vele, nem mindegy milyen hatással van ránk.

Vállalkozásunk 1998-ban alakult. Jelenleg Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Jászberény vonzáskörzetében működik. A bútorgyártás Jászjákóhalmán egy új, jól felszerelt műhelyben folyik, ahol nagy gyakorlattal rendelkező asztalos mesterek irányításával, megbízható szakmunkássokkal folyik a termelés.

A hagyományos kézműipari munkáktól (fafaragás, intarziakészítés) a hazai és trópusi fafajokból illetve furnélozott termékektől a modern műanyag ipari termékekkel kombinált laminált lapalkatrészek, postforming termékek, MDF alapanyagok felhasználásával.