Belsőépítészet

Egyedi bútor tervezés, belsőépítészeti tanácsadás, dekoráció

Célunk, hogy az ügyfeleink számára megtervezet és elkészített bútor tökéletesen ötvözze az esztétikai szempontokat az optimális térkihasználással.

Megrendelőinknek belsőépítész munkatársunk valósághű látványtervet készít, amely segítségével maguk elé képzelhetik az adott helyre a megfelelő bútort, valamint láthatják az anyagok színének és mintázatának összhatását is.

A bútoroknak szándékaink szerint a tér elemeiként kell hatniuk, harmonikusan kell illeszkedniük a környezetükhöz. Bármilyen stílusban szívesen gondolkodunk. A berendezés rendelkezzen valami újszerű, sajátos, egyedi (akár meghökkentő) tulajdonsággal, amit kreatív hozzáállással, forma- és anyagtársításokkal hozhatunk létre, természetesen a megrendelő személyiségét és igényeit figyelembe véve.

A tér legyen szép és funkcionális, formái és színei és anyagai harmonizáljanak. Nagyon fontosak a részletek! Az optimális térszervezés mellett arra törekszünk, hogy a végeredmény megfeleljen ügyfeleink elvárásainak, ízlésének és személyiségének.

Költségkímélő és kevesebb bosszúsággal jár, ha a belsőépítész már az építkezés során, esetleg már az építészeti tervezéskor bekapcsolódhat a munkába. Úgy gondoljuk, egy ház vagy lakás akkor sikerül igazán jól, ha figyelmet fordítunk minden apró részletre. Átgondoltság és megbízható megoldások szükségesek. Így nem lesznek kínos, kidolgozatlan elemei a térnek, nem lesznek "miért"-ek.

A belsőépítészet feladatai:

Lakások, családi házak, irodák, üzletek, kávézók, éttermek belsőépítészet kialakítása, lakberendezése. Belsőépítész kollégánk teljeskörű tanácsadással és egyedi bútor tervezés áll megrendelőink rendelkezésére.

A belsőépítész feladatai: